Wie zijn wij

De Delmar Projectinrichters

Een landelijk opererende totaalleverancier met een breed assortiment kantoor- en projectmeubilair, facilitaire producten en magazijn inrichting.
Meer dan 40 jaar gespecialiseerd in kantoor en bedrijfsinrichting. Als hoofdleverancier van diverse nederlandse en buitenlandse meubellijnen
zijn wij het adres voor alles op het gebied van inrichtingen voor kantoor, zorginstelling, onderwijs en overige werkomgevingen.

Visie

"De Delmar wil een gewaardeerde en onderscheidende partner zijn op het gebied van projectinrichting in de facilitaire omgeving"

Missie

"Een uniek familiebedrijf in staat duurzame oplossingen te bieden in een omgeving. Centraal staat de klantbehoefte en de expertise van de organisatie om samen tot een op maat gesneden oplossing te komen waarin sfeer, emotie en beleving optimaal samen komen."

Strategie

"Marktontwikkeling, het huidige aanbod toepassen op nieuwe markten en de bekendheid vergroten. In het bijzonder e-commerce en social media worden een belangrijk platform om de doelgroepen te bereiken"

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Gerwin Buisman

Hallo ik ben Gerwin Buisman.

Verantwoordelijk bij De Delmar om al uw meubelen
zo te plaatsen en te installeren totdat u tevreden bent.
Als u tevreden bent komt u namelijk terug en dat zien wij graag!
 

Hanneke Blokland

Hallo, ik ben Hanneke Blokland.
 

Samen met Marianne, de flexibele duizendpoot binnen De Delmar Projectinrichters. Naast de telefoon en het ondersteunen van mijn collega’s in de buitendienst, werk ik voorstellen en offertes uit.
Ook voor het bestellen van uw projectinrichting bent u bij mij aan het juiste adres!

Enthousiasme en gedrevenheid zijn mijn grootste drijfveren. Daarnaast ben ik accuraat en betrokken.

Maikel Oude Wesselink

Ik ben Maikel Oude Wesselink en met enorm veel enthousiasme en passie werkzaam bij De Delmar projectinrichters.
Door een "aanpak" mentaliteit en een goede interne opleiding ben ik doorgegroeid tot een fulltime projectadviseur.

Klanten zien mij als een: gedreven, persoonlijk, creatief in denken/handelen en een loyaal persoon.

Marianne Stalenburg

Hallo, ik ben Marianne Stalenburg. Naast de stem aan de telefoon ben ik het creatieve teamlid van De Delmar. Het uitwerken van voorstellen en presentaties zijn mijn hoofdtaken. Deze presenteer ik dan ook meestal zelf.

Uitdaging in mijn werk ligt in het maken van een passende inrichting naar uw wensen, binnen het gestelde budget en passend binnen uw organisatie. Daarbij komen esthetiek en functionailiteit altijd samen!

Verder ondersteun ik mijn collega's in de buitendienst en help hen bij het uitwerken van offertes.

Af en toe wat chaotisch maar vooral creatief, behulpzaam, gedreven, enthousiast en punctueel zijn op mij van toepassing. Met veel plezier maak ik onderdeel uit van dit team en hoop ook u eens te ontmoeten en van dienst te kunnen zijn!

Natasja Snijders

Hoi mijn naam is Natasja Snijders.
Reeds sinds 2005 ben ik  werkzaam bij De Delmar en dit doe ik nog steeds met veel plezier!

Betrokken en enthousiaste projectadviseuse met een groot verantwoordlijksheidsgevoel. "No-nonsens" en "recht door zee" zijn uitdrukkingen die op mij van toepassing zijn en heb altijd een luisterend oor voor de klant.

Remi Groothuis

Mijn naam is Remi Groothuis.

De eigenaar van De Delmar projectinrichters. Ik word er enthousiast van om voor elke klant de meest optimale inrichting te verzorgen.

Samen met ons geweldige team willen we voor elke vraag een goede uitwerking neerleggen. Elk kantoor groot of klein, wij maken het werkbaar ook voor langere termijn.
 

Xandra Borgerink

Hoi,

Ik ben Xandra Borgerink,

Meestal zit ik heerlijk rustig te werken in ons financiële kantoor of ik loop even naar het magazijn voor het logistiek.
Dit laatste geef ik zo snel mogelijk uit handen aan onze specialist Gerwin.