Projectinrichting

Heeft u plannen om de werkplekinrichting te veranderen? Vergeet niet dat uw werkomgeving naast design en uitstraling ook bedoeld is om medewerkers prettig en functioneel te laten werken! Uw bedrijf een productieve en gezonde werkomgeving geven dat is ons doel.

Kantooromgeving

In een goed ingerichte kantooromgeving kunnen medewerkers optimaal presteren. Daarom bieden wij complete kantooromgevingen die passen bij de taken van medewerkers en afgestemd zijn op de medewerkers.

Welkom bij de Delmar

Welkom bij De Delmar Projectinrichters!

Samen met een team van enthousiaste medewerkers is uw inrichtingsvraag onze uitdaging.
Een kantoor is namelijk een omgeving waarin veel tijd doorgebracht wordt.

Mag dat dan een inspirerende en uitdagende omgeving zijn?
Een plek waar iemand zich thuis voelt en ook productief gewerkt "kan" worden?
Bij De Delmar realiseren we voor elke ruimte de meest optimale situatie die bij u past!

Remi Groothuis
Eigenaar De Delmar Projectinrichters


Nieuws bij de Delmar

VINTAGEis5

14
jul

Hush

03
jul
De #Hush Meet is een unieke kantooroplossing tot een extra, onafhankelijke ruimte voor uw kantoor en hij is VERNIEUWD! Verbetering van de akoestiek, ventilatie-efficiëntie, een nieuw LED-... meer

WK voetbal

15
jun
Vrijdaghumor van onze collega Maikel. Hij laat graag weten dat Nederland niet mee doet aan het WK. Zegt u het maar. Onze Ooster- of Zuiderburen. Voor wie juich jij? 

Green Park

09
jun
Een tekort aan ideeën, creativiteit en een vrijmoedig overleg op het kantoor? De unieke Green Park Office collectie van Bejot inspireert en stimuleert de kwaliteit van het werk op kantoor. Nieuwe... meer