Projecten

Hier vindt u een overzicht van de door Delmar reeds gerealiseerde projecten.

Nijland is de partner op het gebied van hoogstaande kwalitatieve voedselproducten. Nijland verzorgt dagelijks de uitsnijding en veredeling van kip en kalkoen. Ook de verwerking van vlees tot verse BBQ spiesen en grillproducten behoort tot de specialiteiten van Nijland. Hiernaast is Nijland leverancier van verschillende artikelen, zoals Halal-, wild- en vegetarische producten. Hun producten worden aan verschillende doelgroepen in het binnen- en buitenland vermarkt.

Cembrit is een van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement. Zij bieden een breed gamma duurzame vezelcementoplossingen voor gevel, dak, binnenafwerking en constructie.

Als u last hebt van lichamelijke klachten, kunt u door uw behandelend arts doorverwezen worden naar een expert in revalidatietechniek. Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) is erkend leverancier en producent van orthopedische hulpmiddelen en revalidatieartikelen. In hun volledig geoutilleerde vestigingen in Almelo, Doetinchem en Enschede en op vele spreekuren in Overijssel en Gelderland, zijn zij u graag van dienst.

HET RESULTAAT VAN EEN EENVOUDIGE AANPAK! Vanuit een stabiele basis ontwikkelen zij huisvesting. Dit doen zij door het aanpakken en vereenvoudigen van (complexe) vraagstukken. Zij geloven dat er altijd een weg is om resultaat te behalen. Resultaat komt wanneer je complexiteit eenvoudig en begrijpbaar maakt. Hun projecten laten zien dat ze op die manier in staat zijn om huisvesting vraagstukken tot een goed einde te brengen. Het resultaat van een eenvoudige aanpak noemen ze dat.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Carmel verbindt VO-scholen verspreid over heel Nederland. Met circa 4.300 collega’s en ruim 38.000 leerlingen is het weliswaar een grote stichting, maar kleinschaligheid staat voorop. Het Carmel College heeft de vraag neergelegd bij ons om mee te denken voor een creatieve invulling/indeling van hun bestuursvleugel. Daarbij is een selectie gemaakt aan de hand van een drietal voorstellen op basis van een presentatie. De exacte invulling is tot stand gekomen na een aantal bijeenkomsten met de gebruikers. We hebben de kans gekregen om bij het Carmel College zoals bij meerdere klanten een totaalproject af te leveren. Ontwerpen voor pantry, kasten en garderobe zijn maatwerk en vanuit het plan ontstaan. Door de mogelijkheid om meubilair, verlichting, vloerbedekking, visuals en raamdecoratie in 1 geheel aan te bieden is het gelukt om een sfeervol, strak en functioneel geheel te creëren. Speerpunten in het ontwerp zijn de specifieke vragen van de gebruikers geworden waaronder: transparantie, uitnodigend, sfeer en diverse overlegmogelijkheden. De beelden spreken natuurlijk voor zich! We kijken met trots terug op dit project. Ontzettend leuk om de kans te krijgen zoveel verschillende facetten te bedenken, te mogen adviseren en te coördineren. Uitgangspunten: functioneel, informeel, transparantie, sfeervol en uitnodigend.

Nijland is de partner op het gebied van hoogstaande kwalitatieve voedselproducten.
Nijland verzorgt dagelijks de uitsnijding en veredeling van kip en kalkoen.
Ook de verwerking van vlees tot verse BBQ spiesen en grillproducten behoort tot de specialiteiten van Nijland. Hiernaast is Nijland leverancier van verschillende artikelen, zoals Halal-, wild- en vegetarische producten.
Hun producten worden aan verschillende doelgroepen in het binnen- en buitenland vermarkt.

Nijland Food heeft ons benaderd om mee te denken over de inrichting van hun nieuwe kantoor.
De bouwwerkzaamheden waren op dat moment al in volle gang.
Er was dus een beste tijdsdruk om een passend inrichtingsplan voor Nijland Food uit te werken.

Door snel te schakelen en een goede klik konden we binnen een kort tijdsbestek een mooi
voorstel presenteren bij de klant.
Vanuit dit voorstel werd gelijk een sterk plan bij Nijland Food neergelegd waardoor ze een goede beeldvorming kregen.
Compleet met totaaladvies voor vloeren, wanden, verlichting, raamstoffering, kleurgebruik & inrichting.

Vanuit dit plan zijn lokale bedrijven betrokken voor de invulling van een aantal van deze onderdelen.
Dit was een duidelijke wens van Nijland Food.
Door te blijven communiceren en mee te denken is een mooi totaalplaatje ontstaan.

Uitgangspunten: Toekomstgericht, strak, sfeervol, functioneel & informeel.

Koopman Vastgoed BV is een onafhankelijk en ondernemende vastgoedontwikkelaar. Een klein maar uiterst deskundig familiebedrijf met passie voor vastgoed. Voor Koopman Vastgoed BV hebben wij de nieuwe inrichting voor het kantoor aan de Klarinet in Tubbergen mogen verzorgen. De klant zelf had al een duidelijk beeld voor ogen hoe het eindresultaat eruit zou moeten gaan zien. De invulling is samengesteld met oog voor materialisering. Uiteraard In nauwe samenwerking met het team van professionals bij De Delmar projectinrichters. Daarbij is advies gegeven over kleurgebruik, verlichting, vloerbedekking en meubilair. Kortom een supermooi project met een complete afstemming van uitstraling passend bij Koopman Vastgoed BV. Uitgangspunten: Modern, vriendelijk, functioneel & sfeer.

Dasko Koel en vriestransport is een grote speler in de markt van het geconditioneerd transport binnen Nederland en ver daar buiten. Bij Dasko werken 300 medewerkers en hebben een zeer uitgebreid wagenpark. Dit varieert van een bestelbus tot een LZV combinatie.

Voor Dasko hebben wij een inrichting mogen verzorgen voor het directie kantoor, hoofd administratie en een grote vergaderruimte waar ruimte is voor 16 personen.

Uitgangspunten: toekomstgericht, uitnodigend, functioneel en gebruiksvriendelijk.

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Bij Alfa vindt je ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar het bedrijf ook staat zijn zij overal dichtbij. Achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt voor de mensen van Alfa het vak de moeite waard. Voor Alfa hebben wij een geheel nieuwe inrichting mogen verzorgen voor hun nieuwe onderkomen in Nijverdal. Hierbij met name gelet op het werken nu en in de toekomst. Met het gebruik van duo-werkplekken van het merk Twinform straalt de inrichting rust en eenheid uit. Voor de overige ruimtes is vooral gekozen voor een strakke zakelijke uitstraling, in combinatie met opvallend kleurgebruik. Hierdoor ogen de ruimtes vriendelijker en uitnodigender. Het terugkeren van de accentkleur oranje maakt het een samenhangend geheel. Uitgangspunten: samenkomen standaard meubilair en maatwerk, toekomstgericht, uitnodigend, functioneel en gebruiksvriendelijk.

 

Looms Almelo is een transport- en kraanbedrijf met een ruim assortiment heftrucks, vrachtwagens, hijskranen en gespecialiseerd materiaal voor vele diensten. Voor Looms hebben wij het nieuwe kantoor op het XXL Businesspark in almelo mogen faciliteren. Dit mooie familiebedrijf is met de bouw van dit ruime nieuwe onderkomen klaar voor de toekomst. Al in een vroeg stadium mochten wij meedenken over de inrichting. Daardoor konden we op alle fronten goed adviseren en alles afstemmen op de wensen van de familie Looms richting de aannemer. Dit scheelde aanzienlijk in uiteindelijke verbouwkosten. Vanuit een prettige samenwerking hebben we werkplekken mogen leveren die voldoen aan hun specifieke wensen tav. het dagelijkse proces. Een zeer ruim werkblad, zichtlijnen richting achterliggend plein en rust in de hectische wereld van het transport om eens een aantal wensen te benoemen. Daarnaast is door het combineren van materialen, kleuren & vormen een inrichting geworden die ruim is opgezet en toch een geheel vormt. Uitgangspunten: toekomstgericht, ruimtelijk, functioneel, gebruiksvriendelijk & praktisch.

 

De leerlingen en het leren zijn het uitgangspunt van het leerproces. Als school wil de Pius leerlingen uitdagen om zich actief te blijven ontwikkelen, met het doel hen verder te vormen tot verantwoordelijke jonge mensen. Vanuit het Pius kregen wij de vraag of we een plan wilden maken voor de vernieuwing van hun mediatheek aan de Cesar Frankstr. in Almelo. Daarbij hebben wij het budget als uitgangspunt genomen. een aantal elementen zijn op ons advies daardoor hergebruikt en aangevuld met nieuw. De school hoefde daardoor geen concessies te doen en kon juist op andere plekken meer investeren. Een mediatheek moet volgens ons een karakter van ontmoeting hebben. Aan de andere kant moet het ook functioneel, gebruiksvriendelijk en uitdagend zijn. In samenwerking met de interieurbouwer hebben we bestaand en nieuw op elkaar kunnen afstemmen. Hierdoor vormden de maatwerk en standaardelementen een geheel en vulden elkaar optimaal aan. Bij jonge mensen zie je dat er behoefte is aan werken in groepjes, loungen maar ook aan sfeer. Aan de andere kant moet er rekening worden gehouden met kwaliteit (hufterproof) en toezicht. Met een open structuur, aangepaste verlichting, vrolijke kleuren en een warme uitstraling is het een ruimte geworden waar ontmoeten, werken en leren uitstekend samengaan.

De Vriezenhof biedt zorg zonder onderscheid en staat open voor cliënten van alle gezindten.
Zij benaderen iedere cliënt liefdevol vanuit respect en eerbied voor zijn persoon.

Voor de Vriezenhof hebben wij een aantal ruimtes in een naastgelegen voormalige villa mogen inrichten.
Hier moesten flexwerkplekken & overlegsituaties gecreëerd worden. De directie wilde een moderne en
kleurrijke inrichting, maar toch ook vriendelijk.

De voormalige slaapkamers in de villa kregen hiermee de bestemming van 3 flexkantoren en 2 vergaderruimtes.
Centraal gekozen kleur was wit. Dit had te maken met de lichtinval en daardoor werd het modern en fris.
Aangevuld met de sprekende kleuren groen, blauw, oranje & cyclaam is het een extra fris ogend geheel geworden.
Kleuren zijn doorgezet in vitrage, accessoires, verlichting en de schilderijen waardoor iedere ruimte zijn
eigen uitstraling heeft gekregen. In combinatie met een pvc vloer met houtstructuur in alle ruimtes komt
de warmte goed naar voren.

In het hoodfgebouw hebben we de directiekamer een moderne uitstraling mogen geven.
Hierbij was er heel specifiek de vraag naar een overlegmogelijkheid waar iedereen gelijk is.
Met andere woorden "geen hoofd aan de tafel". In combinatie met de beschikbare ruimte
is er gekozen voor een tafel met een trigoonvorm. Functioneel en afwijkend te noemen.
Dit alles in combinatie met een strak en modern bureau.

Het is een mooi geheel worden met verschillende meubellijnen van de Twinform collectie.
Kleurstellingen in het kantoor zijn voort gekomen uit het favoriete schilderij van de gebruiker.
Hoofdtoon was hier groen. Met het tapijt en de stoelen in 3 tinten groen is er een
fris en strak geheel ontstaan. Bijpassende accessoires en verlichting maken het helemaal af.

Pondera Consult is de specialist op het gebied van windenergie.
Zij richten zich op het creëren van een optimaal evenwicht tussen duurzame energiebehoeften,
milieueffecten en maarschappelijke acceptatie.

Voor Pondera hebben wij een inrichting mogen verzorgen waar we geheel vanaf het begin bij
betrokken hebben mogen zijn. Met meubilair van de duitse producent Klain is de inrichting warm,
modern & strak geworden. Net even anders dan standaard!

Het meubel heeft een detaillering in hoeken van 45 graden en een onderstel van aluminium waardoor
het uniek is in de markt. Met goede adviserende gesprekken hebben we een mooie totaaloplossing
in meubelen en tapijt tot stand mogen brengen. Kenmerken: 45 graden hoeken, belijning, warmte,
uitwisselbaar & uniek!

't Dok is een samenvoeging van 2 buurthuizen in Almelo. Met een verbouwing + uitbreiding van de ene locatie en opheffing van de andere locatie is er een ruime ontmoetingsruimte ontstaan voor alle bewoners van de wijk. Het doel daarvan is om jong & oud de gelegenheid te geven samen te komen. In samenwerking met de projectgroep hebben wij een voorstel mogen maken voor de inrichting. Sterk rekening houdend met het multfunctionele karakter en het beschikbare budget. De centrale ruimte kan opgedeeld worden in 3 afzonderlijke ruimtes. Belangrijk daarbij is dat sfeer, ontmoeting & een gezellige uitstraling voorop staan. Uiteindelijk zijn we samen met de klant gekomen tot een combinatie van stamtafel, verrijdbare tafels & hoog en laag zitten. Het kleurgebruik is op natuurlijke tinten gebaseerd om ook rust in de ruimtes te bewaren. Als contrast daarop de vergaderruimte waarbij bewust de kleur cyclaam is gekozen. Andere functie, ander gebruik dus ook een andere uitstraling! Advies voor totaalconcept: vloer, verlichting en meubilair.

Hutten Projectbouw is dé partner voor eigentijdse bedrijfspanden. Hutten Projectbouw gaat daarin heel ver.
Door de brede expertise zijn we in staat multifunctionele panden te ontwikkelen met een hoog rendement per vierkante meter.
Doordachte constructiemethoden, ervaring en een nuchtere aanpak zorgen voor verrassend lage bouwkosten.
Dat klinkt iets te veelbelovend? Een vrijblijvend gesprek met Herman Hutten zal u veel duidelijkheid verschaffen.

Een voormalige villa wordt ingezet als kantoor.
De uitdaging voor de kantoren zaten in de diversiteit aan vormen van deze villa mbt. de verschillende ruimtes.
Zowel rechthoekige als ronde muren terwijl er prettig gewerkt moet kunnen worden.

 

 

Voor Ten Cate Advanced Composites in Nijverdal mochten wij deze vergaderruimte verzorgen.

Ten Cate wou graag een ruimte ingericht hebben waarin hele dagdelen vergaderd en gepresenteert
kan worden. Wij hebben de ruimte verzorgt met Meubilair waaronder een koelkast in de kastelementen
geplaatst is en een LCD touchscreen scherm verzorgt. Dit touchscreen element zorgt i.p.v. een beamer
dat er minder verbouwt hoeft te worden en dat je nooit geen last hebt van schaduwinval op het scherm vanwege de hd functie.

In de vergadertafel bevindt zich een stroomelement fraai weggewerkt waarin verschillende type aansluitingen zitten.