MFA Centrum 't Dok

De foto's

't Dok is een samenvoeging van 2 buurthuizen in Almelo. Met een verbouwing + uitbreiding van de ene locatie en opheffing van de andere locatie is er een ruime ontmoetingsruimte ontstaan voor alle bewoners van de wijk. Het doel daarvan is om jong & oud de gelegenheid te geven samen te komen. In samenwerking met de projectgroep hebben wij een voorstel mogen maken voor de inrichting. Sterk rekening houdend met het multfunctionele karakter en het beschikbare budget. De centrale ruimte kan opgedeeld worden in 3 afzonderlijke ruimtes. Belangrijk daarbij is dat sfeer, ontmoeting & een gezellige uitstraling voorop staan. Uiteindelijk zijn we samen met de klant gekomen tot een combinatie van stamtafel, verrijdbare tafels & hoog en laag zitten. Het kleurgebruik is op natuurlijke tinten gebaseerd om ook rust in de ruimtes te bewaren. Als contrast daarop de vergaderruimte waarbij bewust de kleur cyclaam is gekozen. Andere functie, ander gebruik dus ook een andere uitstraling! Advies voor totaalconcept: vloer, verlichting en meubilair.