Het laatste nieuws

T-twist

15-06
19
Iedereen kent het wel. Je hebt een ‘net iets te nipt’ volgeplande agenda waardoor je net te laat vertrekt richting afspraak. Licht opgejaagd kom je aan op de afspraak waarop de immer vriendelijke... lees verder

Het best geklede team.

07-06
19
Hebben ze veel wedstrijden gewonnen tijdens het wijkvoetbal?!? Nee dat niet, maar ze waren wel het best geklede team!!! Proost mannen!

Tukker voelt zich goed!

01-06
19
Ons magazijn staat ramvol met meubilair dat uitgeleverd moet worden. Wat fijn dat er zoveel klanten het vertrouwen in ons team en bedrijf hebben. Deze Tukker voelt zich heel trots op dit moment!

Akoestische wandbekleding

15-03
19
We hebben de hele inrichting mogen verzorgen voor deze klant. Maar ook de akoestische wandbekleding met een mooie afbeelding hebben we verzorgt.

Lieve mensen...

24-12
18
De Delmar Projectinrichters wenst iedereen...

Trots!

15-12
18
We zijn trots te mogen melden dat De Delmar Projectinrichters dealer is geworden van 'neildavid'. Een prachtige collectie met geometrische vormen die tezamen met de constructie geïntegreerd zijn in... lees verder

Zoek je een gave werkplek?

08-12
18
Op zoek naar een gave werkplek? Hier een kleine greep uit onze collectie. En er is nog zoveel meer mogelijk. Leg u wens bij ons neer en wij maken daarbij een passend voorstel.

De Lumi collectie

24-11
18
De Lumi collectie kent geen standaard. De stoelen hebben namelijk meerdere toepassingen waardoor ze kunnen worden aangepast naar eigen behoefte. Nu ook te verkrijgen bij De Delmar Projectinrichters.... lees verder

JOYCEis3

20-09
18
Embedded thumbnail for JOYCEis3
Vorige week gepresenteerd en nu al te zien en te proberen bij ons in de showroom. Mooi design, super zitten en milieutechnisch verantwoord. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij ons in Geesteren.

Vekaansie!

03-08
18
Wij willen iedereen vanuit het team van De Delmar Projectinrichters een super vakantie toewensen!